Sibe Doosje.
Volledig scherm
PREMIUM
Sibe Doosje. © Sibe Doosje

Vandaag regent het grappen: dit zijn volgens jullie de beste grappen ooit gemaakt

1 aprilElkaar voor de gek houden op 1 april: we doen het al zeker sinds de 16e eeuw. Maar waarom maken we eigenlijk grappen? Waar lachen we om, waarom niet? En: wat vonden onze lezers de allerleukste 1-aprilgrappen? ‘We hoeven elkaar niet als tere poppetjes te behandelen.’

8 reacties

 • jan boden

  10 maanden geleden
  Rutte die komt vertellen dat hij geen actieve herinneringen meer heeft.
 • L Lansbergen

  10 maanden geleden
  Volgens mij beschouwen de mensen die Rutte en Kaag overal de schuld van geven dat als de grootste grap........
 • L. Koenraad

  10 maanden geleden
  Plintenladdertje, als ik dat hoor grote grijns. Mijn man moest een plintenladdertje gaan halen, prima hij op stap, heeft in pak 'm beet 10 minuten een laddertje in elkaar gelijmd van lucifers zo ongeveer ter hoogte van een plint en het ding laten drogen. Ondertussen hebben we samen (het was nog premobiele tijd) er een leuk dagje van gemaakt. Kwartier voor bedrijfssluiting ging hij "afgepeigerd" van de zoektocht met het laddertje naar zijn chef die natuurlijk niets kon zeggen van het dagje vrij.
 • Sander de Koning

  10 maanden geleden
  @Jan de lange:Je bent Dijkstra vergeten,want die liegt net zo hard !!!
 • Jan De Lange

  10 maanden geleden
  De grootste grap is om te vertellen dat Rutte eerlijk is en Kaag empathisch. Rutte en Kaag zijn helaas geen grap,maar de bittere waarheid.
 1. Wie redde jou uit de brand tijdens de staking van het streekvervoer?
  oproep

  Wie redde jou uit de brand tijdens de staking van het streekver­voer?

  Vijf dagen lang staken de chauffeurs in het streekvervoer. Stakingen zorgen vaak voor overlast - een belangrijk tentamen, een ziekenhuisbezoek of een uitvaart kan op de tocht komen te staan. Gelukkig staan er in tijden van nood altijd redders op. Wij zijn naar hen op zoek. Welke creatieve oplossingen heb jij bedacht om deze week alsnog van A naar B te komen? Wie redde jou uit de brand? Stuur hieronder je verhaal in en wie weet zie je jouw inzending binnenkort terug op deze site of in de krant.