Youssef Ben Hamou, omdat hij nog verdachte is wordt zijn foto hier vaag afgebeeld
Volledig scherm
Youssef Ben Hamou, omdat hij nog verdachte is wordt zijn foto hier vaag afgebeeld © Politie

'Vechtsporter Youssef Ben Hamou (25) gezocht voor doodschieten Ray bij ripdeal’

Vechtsporter Youssef Ben Hamou (25) wordt gezocht voor een volledig uit de hand gelopen drugsdeal waarbij Ray Tensaini eind december werd doodgeschoten in Almere. De politie verspreidde vanavond naam en foto van de vuurwapengevaarlijke Amsterdammer. Medeverdachte Younes el M. (20) werd twee weken geleden al opgepakt voor de schietpartij.

 1. Slachtoffer bemoeide zich met onderzoek naar wangedrag politietopman: ‘Vooropgezet plan’
  gerrit van de kamp

  Slachtof­fer bemoeide zich met onderzoek naar wangedrag politietop­man: ‘Vooropge­zet plan’

  Eén van de vrouwen die voormalig ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp heeft beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft zich actief met het verloop van het onderzoek bemoeid. Het gaat om de huidige vrouwelijke directeur van de politiebond, staat in een rapport van een externe commissie, in handen van deze site. Hoogleraar bestuurskunde Michiel de Vries stelt dat de onafhankelijkheid van het onderzoek - dat veel weg heeft van de kwestie-Arib - op het spel staat.
 2. Ongekende politieactie rond criminele telefoondienst: invallen op 79 plekken, 42 verdachten opgepakt
  Update

  Ongekende politieac­tie rond criminele telefoon­dienst: invallen op 79 plekken, 42 verdachten opgepakt

  Met een mega-operatie legde de politie vrijdag opnieuw een versleutelde telefoondienst voor criminelen aan banden. Verspreid over Nederland, België en Duitsland werden bijna tachtig adressen doorzocht. Het leidde tot de vondst van drugslabs, vuurwapens en miljoenen aan contant geld. De politie bleek vijf maanden mee te hebben gelezen met de berichten die zijn verstuurd bij telefoondienst Exclu.