Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Verbazing van kabinet is net zo kinderachtig als dat domme lied van Grapperhaus

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

38 reacties

 • Sandrine Girard

  2 maanden geleden
  Rutte en De Jonge waren te goed van vertrouwen (lees: naïef) en wilden populair doen met hun te vroege versoepelingen. Oliedom!
 • Krijgsman

  2 maanden geleden
  Is het niet een kwestie van dat we allemaal hand in eigen boezem moeten steken? Dus zowel de overheid als alle Nederlanders? We kunnen onze tijd beter besteden aan het bevechten van het virus dan elkaar lijkt me.
 • C Schenk

  2 maanden geleden
  Helemaal mee eens. Ik zei direct, dit gaat hartstikke fout. Je zag wat er in India en de UK gebeurde met deze variant. Zeer domme ondoordachte beslissing van de overheid. Maar het geklaag van organisatoren van feesten, horeca etc. dat nu de regels weer teruggedraaid worden is onterecht, het was vooruit aangekondigd wanneer de besmettingen weer zouden oplopen dit zou gebeuren, toen dat verteld werd had iedereen blijkbaar bananen in zijn oren! Ik blijf, ondanks vaccinatie, mijn mondkapje dragen!
 • Gerard Chuenboonchu

  2 maanden geleden
  Rutte kan toch rustig blunder na blunder begaan. Liegen is ook geen punt. Na elke blunder of leugen heeft hij er als beloning weer een aantal zetels bij. Onbegrijpelijk, als je terug kijkt op al die jaren Rutte, dat de VVD nog steeds de grootste partij is. Maar och, . w ij hebben een minister met flitsende schoenen. Ook mooi.
 • Snyder

  2 maanden geleden
  ik vind het onbegrijpelijk dat het kabinet enkele weken terug zei dat het op dat moment wel kon. Als je naar het hoge noorden met vakantie gaat dan ga je toch ook niet zomaar weg. Dan denk je na en neem je een regenjas mee. Het kabinet heeft alleen op het moment gekeken en helemaal niet naar de nabije toekomst. De delta was al in Nederland, dat wist het kabinet. Kijk naar Engeland, hoe dom kun je zijn om dan alles open te gooien. Daar hoef je geen wetenschapper voor te zijn.