De vermoedelijke schutter bij de moordaanslag op Peter R. de Vries is de 21-jarige rapper Delano G.
Volledig scherm
De vermoedelijke schutter bij de moordaanslag op Peter R. de Vries is de 21-jarige rapper Delano G. © Videostill

Verdachte aanslag Peter R. de Vries is neef van kopstuk ‘moordbende’ Taghi

Delano G., verdacht van de aanslag op Peter R. de Vries, is een volle neef van Jaouad ‘Joey’ W., hoofdverdachte in het eerdere onderzoek 26Koper naar een ‘moordbende’ die gelieerd wordt aan Ridouan Taghi. Dat bevestigen bronnen aan deze site na berichtgeving door de Telegraaf.

 1. Verdachte aanslag Peter R. de Vries deed mee aan junior So You Think You Can Dance
  PREMIUM

  Verdachte aanslag Peter R. de Vries deed mee aan junior So You Think You Can Dance

  ,,Ouders willen mij op het rechte pad. Maar ik ben op het dievenpad, want ik wil uit deze crisis.” De 21-jarige Delano G. uit Tiel droomde ooit van een carrière als rapper en nam in 2013 op 13-jarige leeftijd als kandidaat deel aan de televisieshow van RTL So You Think You Can Dance - The Next Generation. Nu hij wordt verdacht van de moordpoging op Peter R. de Vries krijgt hij op een andere manier landelijke bekendheid.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.