Volledig scherm
© anp

Verdachte dubbele moord Middelburg aangehouden

UpdateDe verdachte van de dubbele moord in Middelburg is vanmiddag aangehouden op een begraafplaats in de buurt. Volgens bronnen zijn er waarschuwingsschoten afgevuurd. Buurtbewoners menen dat het echtpaar om het leven is gebracht door de ex van hun dochter. Dat vertelden ze aan Sp!ts.

De 59-jarige man en zijn vrouw van 55 jaar zijn vannacht door een misdrijf om het leven gekomen. Agenten troffen de vrouw kort na 1 uur dood aan in het huis aan de Hooge Meestraat in de Zeeuwse hoofdstad. De man werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet meer worden gered.

De politie zocht de hele nacht onder meer met een helikopter naar de verdachte. Het zou gaan om een man van tussen de 25 en de 30 jaar. Volgens de politie is de verdachte in ieder geval een bekende van de slachtoffers.

Over de toedracht kon de politie verder nog niets zeggen. Het huis is afgezet met linten en de technische recherche is bezig met onderzoek. Dat onderzoek vindt volgens een woordvoerster van de politie plaats in de ruime omgeving van het huis.