Frédérique twee weken na haar mishandeling.
Volledig scherm
Frédérique twee weken na haar mishandeling. © Instagram / neroamsterdam

Verdachte mishandeling Frédérique op vrije voeten, mag proces thuis afwachten

De 14-jarige jongen die vastzat voor de mishandeling van de eveneens 14-jarige Frédérique uit Amstelveen mag zijn proces thuis afwachten. De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam heeft zijn voorlopige hechtenis geschorst.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Mishandelde Frédérique maakt weer plezier ondanks fysieke ongemakken en bedankt 94.000 briefschrijvers

  Mishandel­de Frédérique maakt weer plezier ondanks fysieke ongemakken en bedankt 94.000 brief­schrij­vers

  Twee weken na haar zware mishandeling in Amstelveen, omdat ze niet wilde zeggen of ze een jongen of een meisje was, gaat het weer goed met de 14-jarige Frédérique. Ze heeft nog wel last van de gevolgen van haar gebroken kaak, neus en tanden maar ze ‘hangt weer lekker rond met haar vrienden en is bovenal de grote liefhebbende zus van haar drie broertjes en zusje’, meldt haar vader op sociale media.