Het leven van de zwangere Braziliaanse Patricia dos Santos (foto) veranderde in Nederland in een nachtmerrie. Op 18 oktober werd ze dood aangetroffen in haar huis in Diemen, nadat zij drugs en abortuspillen had ingenomen. Een paar dagen later meldde Dennis van E. (links) zich bij de politie.
Volledig scherm
Het leven van de zwangere Braziliaanse Patricia dos Santos (foto) veranderde in Nederland in een nachtmerrie. Op 18 oktober werd ze dood aangetroffen in haar huis in Diemen, nadat zij drugs en abortuspillen had ingenomen. Een paar dagen later meldde Dennis van E. (links) zich bij de politie. © videostill

Verdachte van dodelijke illegale abortus blijft vast, slachtoffer Patricia ‘stond kind af in Brazilië’

De 50-jarige Dennis van E., verdacht van het uitvoeren van een illegale abortus met dodelijke afloop op zijn vriendin Patricia, blijft hardnekkig ontkennen. Van E. hoorde vandaag in de rechtbank in Amsterdam dat hij nog steeds in voorlopige hechtenis moet blijven. 24 mei wordt het drama uit oktober 2019 eindelijk inhoudelijk behandeld. 

  1. Reacties op onderzoek naar Khadija Arib: ‘Een schandalige zaak’
    16

    Reacties op onderzoek naar Khadija Arib: ‘Een schandali­ge zaak’

    ‘Het begint een ritueel te worden bij D66: tijdens de formatie werd Johan Remkes weggezet als drankorgel omdat de onderhandelingen niet naar de wens van D66 verliepen, en nu Vera Bergkamp onder vuur ligt wordt Arib in diskrediet gebracht’ en ‘Als Johan Derksen zich verspreekt wordt de zaak onderzocht, belachelijk’: dit zijn enkele reacties van lezers op het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 30 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.