Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen
Volledig scherm
Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen © DPG

Verdachten van doodschoppen Carlo (27) op Mallorca niet naar Spanje: Nederland neemt onderzoek over

De Spaanse onderzoeksrechter heeft Nederland verzocht het onderzoek naar het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca over te nemen. Het parket Midden-Nederland, dat al een onderzoek naar het geweld was gestart, gaat het onderzoek voortzetten. Ook een (eventuele) rechtszaak vindt dus in Nederland plaats.

359 reacties

 • Gerard Jan Oldenbeuving

  4 maanden geleden
  Heel veel sterkte voor de nabestaanden in de eerste plaats!! Levenslang voor ALLE daders (zodat hun opvoeders er ook een beetje plezier van hebben! Die er misschien/waarschijnlijk ook voor gezorgd hebben dat ze snel een terugvlucht konden krijgen)
 • Connie Bouter

  4 maanden geleden
  Een vraag voor de ouders van de daders. Stel uw zoon was doodgeschopt in bijv Mallorca. Hoe zou u reageren naar de daders? 1. Ach joh jongens wat dom van mijn dode zoon dat hij daar was. Maar jullie mogen gewoon in Nederland misschien gestraft worden. Een taakstraf is oke. 2. Wtf... de daders die mijn zoon hebben dood geschopt moeten in Mallorca gestraft worden en die straf mag niet te soft zijn. Graag zie ik een reactie van 1 van de ouders. Laat uw geweten beslissen.
 • Mary Stelte

  4 maanden geleden
  schandalig, dit bevestigd maar weer hoe corrupt de witte boorden criminelen hier zijn. 20 jaar horen ze te krijgen in spanje. Nederland is zo snel met uitleveren en nu het jongens van goede huizen zijn nu doen ze er alles aan om ze hier in lui lekkerland een taakstraf te geven.
 • henri wolbrink

  4 maanden geleden
  Ik mag hopen dat het vonnis overeenkomt met de verwachtingen van het gerechtshof in Spanje. En dat vluchten na een geweldsmisdrijf, zonder bekommering om slachtoffer flink mee gaat tellen. Dit mag geen vrijbrief worden voor toekomstige zaken.
 • Elisa deJong

  4 maanden geleden
  Een jong iemand vermoord! Om niets.. Dat is in Spanje gebeurd, laat ze daar ajb alles behandelen. Als je in Thailand iets fout doet, kom je ook in Thailand in de cel. Ik heb hier geen woorden voor, de arme jongen is zijn kostbare jonge leven kwijt.. In ons land zijn de straffen een lachertje. Wie wat deed? Camera's legden alles gedetailleerd vast..