Kelly
Volledig scherm
Kelly

Vermiste Kelly uit Purmerend is weer terecht

De sinds 22 november vermiste Kelly Karbodin is terecht. Het 14-jarige meisje uit Purmerend is in Marseille gevonden en is samen met haar ouders op weg naar Nederland.

Kelly zou die 22ste november naar school gaan, maar kwam daar nooit aan. Haar ouders startten een zoektocht in Amsterdam, ze zou met een Tjechische vriend in het Occupy-kamp en in een gekraakt pand rondhangen.

In Amsterdam werd ze niet gevonden. Later waren er aanwijzingen dat ze in Parijs zou zijn. Daar werd een briefje gevonden met getekende Nederlandse vlaggetjes erop en maatschappijkritische gedachtespinsels. Dankzij tips is het meisje teruggevonden.

  1. Moet Nederland in coronatijd de beurs wel trekken voor het zuiden?
    PREMIUM
    Geldoorlog in Europa

    Moet Nederland in coronatijd de beurs wel trekken voor het zuiden?

    De coronacrisis zet het debat over steun aan de (arme) zuidelijke eurolanden opnieuw op scherp. Alle aandacht in Europa gaat momenteel uit naar de ‘oorlog tegen het virus’. Maar tegelijk woedt er een andere, veel oudere, oorlog in Europa: wie draait op voor de kosten? Nog specifieker: zullen rijke landen als Duitsland en Nederland wederom de portemonnee moeten trekken om Italië, Spanje en Frankrijk er bovenop te helpen?