Hulpdiensten startten zaterdagavond een grote zoekactie naar de vermiste Penny in het Markermeer ter hoogte van Venhuizen.
Volledig scherm
Hulpdiensten startten zaterdagavond een grote zoekactie naar de vermiste Penny in het Markermeer ter hoogte van Venhuizen. © Reddingstation Wijdenes

Vermiste zwemster Penny (23) werd teruggevonden in hotel

De 23-jarige Penny, die zaterdagavond vermist raakte vanaf het strandje aan het Markermeer in Venhuizen, werd gistermiddag levend teruggevonden in een hotel in Zuid-Holland. Volgens een woordvoerder van de politie vertrok ze waarschijnlijk vrijwillig van het strandje. De kosten van de zoektocht worden mogelijk op haar verhaald.

  1. Tientallen grote ondernemingen beloven geen belasting meer te ontwijken

    Tientallen grote ondernemin­gen beloven geen belasting meer te ontwijken

    Ruim veertig Nederlandse multinationals en andere grote ondernemingen hebben afgesproken om zich niet of niet meer schuldig te maken aan belastingontwijking- en ontduiking. Bedrijven als Philips, Jumbo, Ahold Delhaize, Randstad, Shell, Heineken, Rabobank en KLM maakten bekend zich achter de zogenoemde Tax Governance Code van ondernemersorganisatie VNO-NCW te scharen. Daarmee geven ze concreet aan dat ze belastingafdracht als plicht zien waarbij ze beloven geen gebruik te maken van omwegen in belastingparadijzen om maar belastingen te ontwijken.