Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

Vermoedelijk zeggen onze leiders tegen de feestdagen dat we een groot probleem hebben

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

119 reacties

 • Sandrine Girard

  2 maanden geleden
  Volledig eens met de inhoud van deze column!! Het kabinet is lui.
 • H. Drenth

  2 maanden geleden
  Ach deze regering gaat net zo traag reageren als 90 jaar geleden met alle gevolgen van dien. Ik moet nog steeds aan die uitdrukking van Rutte denken over dat dit zo’n geweldig land is, ja dat klopt, voor dat kleine groepje dat alles al heeft een grof verdient aan alles waar anderen nog armer door worden. Het klassieke kapitalistische stelsel !!!!
 • Marinus Wilde

  2 maanden geleden
  Niet alleen de minima heeft inmiddels een probleem. Ook de middeninkomens dienergems aanspraak op kunnen maken zien hun geld letterlijk het raam uitwaaien gelijk met de warmte in de winter.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Ben Vleerbos NL heeft grootste gasvoorraad van Europa maar gas is hier duurste. Shell maakt 18 miljard winst 2e kwartaal. Miljoenen extra in schatkist door hoge BTW, accijns en energiebelasting. En dan moet Eneco ons kabinet adviseren want reces is heilig? Niet weten hoe koopkracht te verbeteren? Visie was iets voor oogarts zei Rutte toch? Wat heeft Den Haag nou laten zien dit jaar? Eindeloos geneuzel zonder enkel goed besluit. Niet besluitvaardig in crisistijd. incompetent. Dus aftreden.
 • H. Osinga

  2 maanden geleden
  We gaan eerst praten, dan laten we het onderzoeken, daar praten we over. Dan moet er wel weer een tegenonderzoek plaats vinden. Op basis van deze onderzoek stelllen we een commissie op. Voor een aantal zaken blijkt een wetswijziging nodig die pas over enkel jaren effect kan hebben. Maar het wordt serieus opgepakt hoor, het heeft de aandacht.