Volledig scherm
De man probeerde uit de handen van de politie te blijven © Dumpert

Verwarde man zorgt voor gevaar en vlucht bij arrestatie, beelden online: 'Staan blijven!'

In Eindhoven heeft een verwarde man woensdag voor een gevaarlijke verkeerssituatie gezorgd door midden op de weg te gaan lopen. Bij het willen aanspreken van de man, vluchtte de man voor de politie.

Beelden van de vluchtpoging en de daaropvolgende arrestatie circuleren op diverse media, waaronder op Dumpert. Te zien is hoe de man alles op alles zet om uit de handen van de politie te blijven. 

Zelfs wanneer er vlak voor zijn neus een politieauto stopt trekt hij nog een extra sprintje. Veel zin heeft het niet want na een paar tellen is de man omsingeld door meerdere agenten.

Mogelijk gewapend

De politie hield er rekening mee dat de man mogelijk gewapend was. ,,Omdat niet duidelijk was of de man iets op zak had, is de man op deze manier aangehouden”, legt een woordvoerder aan het ED uit. 

De man werd door meerdere agenten overmeesterd en is geboeid naar het politiebureau gebracht. Of hij nog steeds vastzit, is niet duidelijk.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement