Zelfingevoerde maatregelen, zoals die van de Makro in Leeuwarden, vindt viroloog Coretta van Leer 'overdreven'. De Makro biedt momenteel geen proeverijen meer aan vanwege het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Zelfingevoerde maatregelen, zoals die van de Makro in Leeuwarden, vindt viroloog Coretta van Leer 'overdreven'. De Makro biedt momenteel geen proeverijen meer aan vanwege het coronavirus. © Anton Kappers

Viroloog: Coronavirus is ernstig maar we moeten niet overdrijven

Nu het coronavirus in Nederland is, moeten we waken voor paniekvoetbal, zegt viroloog Coretta van Leer van het Universitair Medisch Centrum Groningen. ,,Alert zijn is goed, maar weer geen kinderen van scholen.”

 1. FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complottheorieën over corona’

  FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complotthe­o­rieën over corona’

  Nicki Pouw-Verweij, senator en nummer drie op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie, luidt de noodklok over uitspraken en gedragingen van Thierry Baudet tijdens een partijdiner met de top-10 kandidaat-Kamerleden van afgelopen vrijdag. ,,Ik heb het idee dat Thierry in de afgelopen tijd geradicaliseerd is, en complottheorieën is gaan aanhangen”, verklaart Pouw-Verweij in een brandbrief aan een aantal leden van het partijbestuur.
 1. Man zwaargewond bij ontploffing in schuur
  Play

  Man zwaarge­wond bij ontplof­fing in schuur

 2. Verdriet bij Argentijnse presentatoren na nieuws over overlijden Maradona
  Play

  Verdriet bij Argentijn­se presentato­ren na nieuws over overlijden Maradona