Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Vluchtelingen in de wijk? CDA wil statushouders niet via deftige villawijk laten lopen

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

20 reacties

 • Corine van Platerink

  2 weken geleden
  Ik vraag mij daadwerkelijk af of 175 statushouders goesting hebben om door die villa wijk te wandelen. Ik denk namelijk dat zij liever niet met de geestelijke armoede die daar heerst geconfronteerd willen worden.
 • J.J. van van Gool

  2 weken geleden
  Geachte mevrouw Akkermans, Waarom nemen u en uw linkse mede schreeuwers ze niet zelf en op eigen kosten in huis? Dan is het hele probleem opgelost en blijven er genoeg woningen over voor de autochtone inwoners!
 • Paul de Jong

  2 weken geleden
  Ik heb er nog een, dhr De Jonge. Mensen uitmaken voor 'wappies' en politicy wegzetten als 'complotdenkers' is niet iedereen als gelijke behandelen, iets wat vanuit christen waarde toch verwacht wordt.
 • Therese Weijdt

  2 weken geleden
  Linda je heb het over het cda en dan krijg de pvv een beurt de statushouders plaatsen ze ook niet bij John de mol of Joop van de enden in hun buurtje maar bij de gewonen mensen Nou meisje bij mijn hun de buurt wonen er dan word je niet gelukkig van
 • Dick Van

  2 weken geleden
  Doet mij denken aan de jaren vijftig, Amerika, bordjes die wezen naar aparte toiletten voor zwarten, als je ze volgde kwam je uit bij de bosjes, bussen waar ze niet in mochten, bioscopen, en nú één loop route ,zodat de 175 status houders niet door je straat lopen. Ik ken een villawijk, in Nederland, daar stond een gebouw lange tijd leeg, de villa bewoners kregen er lucht van dat het wel eens een asielzoekers centrum zou kunnen worden, ze legden onmiddellijk een paar ton neer en kochten het op.
 1. Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'
  Play

  Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'

 2. Azarkan: 'We hebben een andere premier nodig'
  Play

  Azarkan: 'We hebben een andere premier nodig'