Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Volt toont geen politiek leiderschap, maar pleegt politieke zelfmoord

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

46 reacties

 • van Leeuwen

  1 jaar geleden
  Heb deze dame enkele keren tijdens debatten gevolgd, kwam over als een kille,niet bij de Nederlandse bevolking betrokken persoon! Als ik dan daarna lees dat ze van D66 overgehopt is naar Volt kan ik er niets anders uit opmaken dat zij wel meer aan het 2ekamer pluche hecht dan aan het belang van het volk!
 • Chris Eskes

  1 jaar geleden
  Een mens kan zich ook eens afvragen wat men verwachtte van de oprichting van Volt, wat doen ze anders dan D66, er ontbreekt een visie op de maatschappij en alles wat eruit komt is luchtverplaatsing. Een stel minkukels dat eerder niet aan de bak kwam en dan maar een eigen partij oprichten, ze voegen niks toe en zijn niets anders dan zetelvulling.
 • J. Diepeveen

  1 jaar geleden
  Kortsluiting bij Volt op een manier à la Kafka's Het Proces. Gündogan kent de aanklacht niet, weet niet de aanklagers zijn, geen fatsoenlijke hoor & wederhoor en schimmige communicatie. Het lijkt een machtspelletje van Dassen. Speel de zaak zo dat het lijkt of er heel wat aan de hand is en jij de enige bent met deinformatie die je anderen bewust onthoudt. Kinderlijk & woke gedrag, wordt electoraal hopelijk afgestraft. En terecht de vraag aan Akyol: wat als dit FvD, PVV of JA21 was geweest ?
 • Hanneke Meer

  1 jaar geleden
  Ik sta er niet van te kijken. Een keertje de debatten van de Tweede Kamer gevolgd en het leek mij ook dat de rol van Kamerlid deze dame een beetje teveel naar het hoofd was gestegen.
 • theo jansen

  1 jaar geleden
  Ik heb altijd problemen gehad met die ME#TOO beweging.Nog voordat de rechter zijn mond opengedaan heeft komt jouw naam op internet, en wordt jij , hangende het onderzoek, alvast geschorst.Het is Links in het algemeen, die de rechtstaat ondermijnt en niet IS.Slachtoffers weten niet eens waarvan zij verdacht http://worden.De Grondwet zegt dat iedere burger onschuldig is totdat, de rechter, anders besluit.Niet alleen Volt, maar de zgn linkse Progressieven zijn van het padje af.