Volwassen kerels staan urenlang in de rij voor nieuwe legowinkel

videoDe grootste legowinkel van Nederland is vandaag geopend in Amsterdam. Ruim 1600 bezoekers vergaapten zich aan twee verdiepingen vol steentjes, dozen, creaties en beleving. ,,Door Lego volg ik nu een technische opleiding.’’

Je ziet het in hun ogen. Aan de manier waarop ze de steentjes aanraken. Liefde voor Lego. De eerste klanten van de gistermiddag geopende legowinkel in de Amsterdamse Kalverstraat zijn vooral volwassen kerels. Sommigen staan al uren in de rij om een glimp op te vangen van de creaties die in de twee etages tellende flagshipstore zijn neergezet. De batmobiel, gemaakt van zwarte legosteentjes, is met stip het meest populair. Maar ook een ruim 3 meter hoge molen trekt volop bekijks.

  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.