Volledig scherm
© Facebook/Snack-Plaza Willem de Boer

Voor flinke trek: de pizza frikandel en pepernootkroket

Dacht je na de pizzaburger alles gehad te hebben? Een snackbar op Urk heeft een nieuw gerecht aan het assortiment toegevoegd: de pizza frikandel. In Rosmalen speelt een eethuis met de pepernootkroket in op de naderende feestdagen.

Volledig scherm
Een medewerkster toont de nieuwe snack. © Facebook/Snack-Plaza Willem de Boer
Volledig scherm
© Facebook/Eetpaleis t Vosje

Snack Plaza Willem de Boer bedacht de ultieme snack: de frikandel pizza. ,,We dachten, laten we eens gek doen." Of er veel animo voor is, moet nog blijken. De avond dat de pizza werd gelanceerd, bestelden zo'n zestig klanten de nieuwe snack. 

De snackbar onthult ook het geheim van de kok: een laagje shoarmasaus op de bodem, gesneden plakjes frikandel erop, ui, mayonaise en curry. ,,Het is een ideetje van een klant van ons. Die wilde wel eens proeven hoe zo'n pizza smaakt. En tot onze verrassing smaakt-ie heerlijk. We krijgen heel goede reacties van onze klanten", zo laat Willem de Boer weten. De pizza kost 9,95 euro en een kleinere variant 6,95 euro.

Zin in nog meer culinair avontuur? In Rosmalen is door Eetpaleis 't Vosje de pepernootkroket gelanceerd. Vanaf zaterdag is de kroket te koop.