Voor tien euro heb je zo een geel boekje, ook zonder vaccinatie

videoHet blijkt voor niet-gevaccineerden kinderlijk eenvoudig om op bepaalde plekken in Nederland tóch aan een vaccinatieboek te komen. Mensen die al twee prikken hebben gehad, kunnen het ‘gele boekje’ zonder controle laten stempelen, ontdekte AD-verslaggever Ilah Rubio. Vervolgens kun je de naam van een ander, die niet gevaccineerd is, op dat boekje zetten. En dat kun je meerdere keren herhalen.

48 reacties

 • Van Rossem

  2 jaar geleden
  Bij eventuele controle op inenting fraude.€1000. Euro boete en strafblad.En dat gezeur dat een krant het meld duhuhh.Anders krijg je het gezeur van de vrijheid het fake nieuws enz enz alles om naar de schuld bij een ander te leggen en te ontkennen dat je zelf in je land ook je eigen verantwoordelijkheid moet nemen en niet zo dom uit je nek moet kletsen.
 • M.W.A. Burgers

  2 jaar geleden
  Ja hoor typisch voor Haaglanden bij ADO http://station.Ga er maar eens langs, je kunt in sommige gevallen wel raden naar het waarom .
 • Rogier Krijger

  2 jaar geleden
  Rare gewaarwording. Ik moest bij de GGD in Amstelveen zeker mijn identiteitsbewijs en andere papieren laten zien voordat het boekje gestempeld werd. Wellicht dat sommige delen van Nederland wat minder secure mensen huishoud
 • jantien Jacobs

  2 jaar geleden
  Ik moest eerst mijn naam en geb. dd zelf in het boekje schrijven, voordat de dame van de GGD de vaccinatiedata en de stempels er in zette.En ik moest me legitimeren.
 • Marfra Doveren

  2 jaar geleden
  Ze hadden daar inplaats van het paspoortnr.het bsn nummer voor moeten gebruiken,dan kon er niemand misbruik van maken