Voordringers halen zonder problemen coronaprik, controle zo lek als een mandje

VideoBrutaal voordringen voor een coronavaccin blijkt kinderlijk eenvoudig. Terwijl zestigplussers nog wachten op een prik, hebben tal van jonge mensen dankzij een leugentje of een kleine list al wel een eerste prik gekregen. 

43 reacties

 • Marijke van der Hoek

  1 jaar geleden
  Tja, voordringen kan dus blijkbaar. De enige groep die dat niet kan zijn de 60+ ers die AstraZeneca geweigerd hebben. Die kunnen ze er wel uitfilteren en de rest kan gewoon zijn gang gaan. Waarom worden wij zo dwars gezeten, we willen gewoon gevaccineerd worden maar niet met een vaccin met ernstige bijwerkingen. Ik zie het heel somber in!!!!
 • B. Boris

  1 jaar geleden
  Het is 1 grote bende, als je een goede leiding met goede strategieën had gehad was het vertrouwen en paniek niet zo erg als dat het nu is. En een puinhoop is het zeker, ik werk in de zorg en ik heb nu al 3 X meegemaakt dat 80+ die de 2 vaccinaties hebben gehad, wederom een uitnodiging hebben gehad. Dat zijn dus al 6 prikken die gereserveerd staan terwijl ze dus aan mensen gegeven kunnen worden die met smart wachten. Zo slecht dit!!!!!
 • Breuring

  1 jaar geleden
  Het prikbeleid van deze minister voor 60+ is ronduit schandalig. Mr de Jonge geeft aan dat AstraZeneca een veilig vaccin zou zijn. Ieder zijn mening, maar ik wil die troep absoluut niet. Heel veel signalen wereldwijd geven aan dat AstraZeneca niet deugd. Toch verplicht de Jonge deze groep dit vaccin te nemen. Ik wil Pfizer of Moderna, maar krijg het niet. Nu loop ik langer het gevaar besmet te worden dankzij deze minister. Nu ook nog voordringen.....wat een slecht beleid!
 • S. van Beijnum

  1 jaar geleden
  Gisteren mijn eerste prik gekregen (Schiedam). Ik had de brief en de vragenlijst bij me, niet mijn telefoon, dus ik kon de afspraakmail niet tonen. Met mijn rijbewijs zijn ze naar de computer gelopen om de afspraak na te gaan. Ik bleek een dag te vroeg te zijn (per abuis), maar dat was niet zo erg, aangezien ik mijn tweede afspraak niet hoefde te verzetten hierdoor 948 uur marge), dus ik mocht doorlopen. Maar er werd zeker wel goed gecontroleerd!
 • Gerda Laan

  1 jaar geleden
  Behorend tot de griepprikgroep met zeer kwetsbare longen nog steeds geen uitnodiging. En zonder uitnodiging kunnen ze mijn afspraak die ik volgende week heb weigeren. Ik ken meerdere kwetsbaren in Den Haag die nog steeds wachten op uitnodiging terwijl de teller van 1965 enz gewoon doorloopt, krijgt de groep kwetsbaren hun uitnodiging niet. De GGD heeft gezegd de uitnodiging komt deze week. Hoe zo? In de pers zet GGDGHOR dat iedereen al is uitgenodigd. Er wordt gelogen en bedrogen door GGDGHOR
 1. Frans (77) is tot adel verheven: ‘Veel deftige families proberen het, maar het lukt bijna niemand’
  PREMIUM
  14

  Frans (77) is tot adel verheven: ‘Veel deftige families proberen het, maar het lukt bijna niemand’

  Zijn eerste nacht als jonkheer lag Frans Lauta van Aysma vooral wakker. En het is maar de vraag of hij vannacht de slaap wel kan vatten. ,,Het is nogal veel allemaal’’, zegt de 77-jarige Apeldoorner. ,,Veel deftige families proberen om tot de adel te worden verheven, maar dat lukt bijna niemand. En dan heb ik de strijd wel gewonnen. Terwijl ik hier in mijn flatje van mijn AOW leef.’’