Frans van Vught betreurt dat hij de indruk heeft gewekt dat de omstreden Enschedese neuroloog Ernst Jansen Steur prins Claus behandelde voor diens ziekte van Parkinson.
Volledig scherm
Frans van Vught betreurt dat hij de indruk heeft gewekt dat de omstreden Enschedese neuroloog Ernst Jansen Steur prins Claus behandelde voor diens ziekte van Parkinson. © ANP

Voorzitter Twents ziekenhuis: prins Claus was niet onder behandeling bij Jansen Steur

De scheidend voorzitter van de raad van toezicht van Medisch Spectrum Twente (MST) heeft in zijn interview met De Twentsche Courant Tubantia ‘ten onrechte de indruk gewekt dat prins Claus in behandeling was bij neuroloog Ernst Jansen Steur’. Dat meldde het ziekenhuis gisteravond in een verklaring.

 1. Boeven bibberen na kraak chatsystemen: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’
  PREMIUM
  Encrochat

  Boeven bibberen na kraak chatsyste­men: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’

  Grootschalige cokesmokkel, Colombiaanse cocaïnewasserij, aanslag op een woning, foute wouten en drugslabs: de klappen die het kraken van de versleutelde communicatiedienst Encrochat aan de onderwereld uitdeelt, worden langzaamaan zichtbaar. Advocaten bestrijden voor hun panikerende clientèle de rechtmatigheid van de hack, vooralsnog zonder succes. ,,Criminelen kunnen beter weer gewoon in de sauna gaan overleggen.”
 1. Echtpaar Arie en Danny gaan op testvakantie naar Rhodos
  Play

  Echtpaar Arie en Danny gaan op testvakan­tie naar Rhodos

 2. Samenvatting: RKC Waalwijk - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Winst voor Ajax ondanks zwak optreden

  11 april