De politie heeft zondagmiddag in een woning aan de Baron van Asbeckweg in het Groningse Warfhuizen een overleden vrouw aangetroffen.
Volledig scherm
De politie heeft zondagmiddag in een woning aan de Baron van Asbeckweg in het Groningse Warfhuizen een overleden vrouw aangetroffen. © De Vries Media

‘Vriend dode vrouw Warfhuizen gedroeg zich soms agressief’

De politie heeft zondag een 46-jarige vrouw dood gevonden in haar woning in het Groningse Warfhuizen. Een 32-jarige vriend van de vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.Volgens dorpsbewoners zouden de man en vrouw onder begeleiding staan van een zorgstichting vanwege hun psychiatrische problemen en verslaving. 

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt
  Play

  Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt

 2. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari