Volledig scherm
© Politie Dinkelland

Vriendin vergeten bij Tinderdate: politie breekt auto open

Van je vrienden moet je het hebben, zo blijkt uit een bericht dat de politie van het Twentse Dinkelland vandaag op Facebook plaatst. Die moest namelijk vannacht in actie komen bij discotheek Dancing Bruins in Saasveld om een auto open te breken. De oorzaak: een vriendin vond een Tinderdate iets belangrijker dan de spullen van haar stapmaatje.

De vriendinnen gingen samen naar de discotheek om daar een jongen te ontmoeten die een van hen had leren kennen via de dating-app Tinder. De date viel kennelijk in de smaak, want zodra het stelletje elkaar had ontmoet werd de meegekomen vriendin als een vijfde wiel aan de wagen in haar eentje achtergelaten.

Auto open

Haar spullen lagen echter nog in de afgesloten auto van haar verdwenen vriendin, waardoor ze geen kant op kon. De politie heeft de dame een handje geholpen door de auto professioneel open te maken en daarna weer netjes af te sluiten. Op die manier kon ze in ieder geval weer naar huis.

Hoe de Tinder-afspraak is afgelopen is niet bekend, maar de politie Dinkelland schrijft op Facebook dat ze 'hoopt dat de date geslaagd is'.