Volledig scherm
© Thinkstock

Vroege kerstversierders gezocht voor fotoreportage

Voor een fotoreportage in het magazine zoeken we (vanwege de productietijd: vroege) kerstversierders die graag hun prachtig versierde huis, vensterbank, balkon of tuin op de foto willen zien. 

Het gaat ons perse niet om veel, meer, meest - misschien heeft u wel een kerstkandelaar die al 20 jaar op dezelfde plaats staat of hangt u de lichtjes in precies dezelfde boom als uw moeder en uw opa dat al deden. Aan de andere kant: voor een hysterisch verlicht balkon halen we onze neus ook niet op. Meedoen? Mail voor 21 november uw naam, telefoonnummer en adres naar magazine@dpgmedia.nl met een foto van uw voortuin of vensterbank zodat we alvast een idee hebben hoe uw huis eruit ziet. Wordt u uitgekozen dan willen we de in de week van 25 november in de avond komen maken.  

Wij zullen je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie vind je in ons privacy-statement.

  1. Esther (33) redde meisje dat door dertien honden bijna verscheurd werd: ‘Ze wilden haar opeten’
    PREMIUM

    Esther (33) redde meisje dat door dertien honden bijna verscheurd werd: ‘Ze wilden haar opeten’

    Een middagje winkelen met haar vriend in Maastricht eindigde voor de 33-jarige Esther Tuls in een nachtmerrie. Een meisje van elf werd voor hun ogen gruwelijk aangevallen door dertien zeer agressieve honden. Met gevaar voor eigen leven bevrijdde het tweetal het tienermeisje uit haar benarde situatie. Deze week, zes jaar later, werden ze gehuldigd voor hun heldendaad. ,,Ik heb heel lang in therapie gezeten.”