Vrouw aangehouden na brand Poortugaal

VideoBij een grote brand in een flatgebouw in Poortugaal zijn vier mensen gewond geraakt. Een persoon is door brandwonden en rookinhalatie zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een 36-jarige vrouw aangehouden. Wat haar rol precies is geweest, wordt onderzocht.

 1. LIVE | WHO raadt gebruik malariamiddel ten zeerste af tegen corona, Fauci houdt vast aan dubbele inenting
  Coronavirus

  LIVE | WHO raadt gebruik malariamid­del ten zeerste af tegen corona, Fauci houdt vast aan dubbele inenting

  Het malariamiddel hydroxychloroquine kan corona niet voorkomen en heeft ook geen effect op patiënten die besmet zijn met het virus, zo concludeert de WHO na diverse onderzoeken. Verder zijn kappers, schoonheidssalons en rijscholen druk met de planning, want woensdag mogen ze na bijna drie maanden weer open. Topimmunoloog Anthony Fauci vindt dat de VS moeten vasthouden aan iedereen twee doses geven van het Pfizer-vaccin of dat van Moderna. Aan de strategie om eerst zoveel mogelijk mensen één prik te geven, kleven volgens Fauci risico's. Ook vandaag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.
 2. Net van de basisschool en al veroordeeld voor poging doodslag: ‘Er is iets erg mis met een deel van de jeugd’
  PREMIUM
  jonge messentrekkers

  Net van de basis­school en al veroor­deeld voor poging doodslag: ‘Er is iets erg mis met een deel van de jeugd’

  Justitie ziet dat tieners steeds vaker naar een mes grijpen om conflicten uit te vechten. De aanleiding is vaak klein: onenigheid om een computerspelletje, of een flauwe grap met een pizza. Maar de gevolgen zijn vaak groot. Ingrid zag haar 15-jarige zoon Michael vechten voor zijn leven na een steekpartij. ,,Mijn zoon is een keurige jongen die na zijn werk in een situatie kwam die eigenlijk nergens over ging.’’
 1. Hubert Bruls: Versoepelen kan ook in kleine stapjes
  Play

  Hubert Bruls: Versoepe­len kan ook in kleine stapjes

 2. Dit was Nederland vandaag: maandag 1 maart
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 1 maart