Wachttijden ziekenhuis lopen nog altijd op: ‘September 2023 ben je de eerste’

VideoDe wachttijden voor behandelingen lopen in de meeste ziekenhuizen nog altijd op. Terwijl beloofd was dat patiënten die door corona wachten op uitgestelde zorg, sneller geholpen zouden worden, laten de meeste behandelingen juist nog langer op zich wachten.

13 reacties

 • Herma Tichelaar

  1 jaar geleden
  Zou in juli de 1e afspraak moeten hebben met de neuroloog in het Antonius ZKH in Nieuwegein Echter 1 dag voor de afspraak werd ik gebeld dat hij ziek was! Daarna kreeg ik een telefonische afspraak met hem! N.a.v een scan laten maken! Al met al 3 maanden moeten wachten voordat ik daadwerkelijk aan de beurt was bij de neuroloog! Nu weer een scan maken en een afspraak bij de pijnpoli gemaakt! Voordat er wat in beweging komt ben ik een half jaar verder schande! Ik denk dat ik naar een privékliniek
 • Alinda Jorritsma

  1 jaar geleden
  Beter niet ziek worden in Nederland. Dankzij de Dictatuur van de VVD je scheel betalen aan ziektekosten maar goed en snel geholpen worden ho maar….
 • P Penning

  1 jaar geleden
  Schokkende reacties! De zorg mag nooit onderscheid maken. Het vaccineren valt nog altijd onder medisch geheim maar iedereen schreeuwt het van de daken dat ze de prik(ken) gehaald hebben en nu veilig zijn. Nee, je bent niet veilig!!! Je kunt nog steeds zélf besmet raken en dus ook anderen besmetten. Na de prik vooral geen 2 weken wachten, feesten wil men. Het vaccin slaat ook bij niet bij iedereen aan. De zorg is te veel uitgeknepen de laatste jaren, dát is het knelpunt.
 • Joke van Leeuwen

  1 jaar geleden
  En weer gaat het over wel- en niet-gevaccineerden. En daar gaat het HIER niet over. Hier gaat het over het slechte beleid: ziekenhuizen sluiten, verpleegpersoneel onderbetalen en ontslaan, ic-afdelingen sluiten omdat zo'n bed te veel kost. Gebruik je logische verstand eens http://i.pl.v. je frustraties hier te uiten.
 • Lianne Van schoten

  1 jaar geleden
  Ik vind veel van deze opmerkingen over verplicht laten inenten heel erg ver gaan. Ik vind laat iedereen z n eigen keuze maken en ik ben niet gevaccineerd en ik ken meerdere mensen die niet gevaccineerd zijn en geen van allen hebben Corona gehad of op de ic beland. Ik denk dat juist mensen die niet gevaccineerd zijn beter opletten 1,5 meter en handen wassen enz. Mensen die gevaccineerd zijn zeggen vaak oh ik ben ingeënt. Dat is pas schijnveiligheid