Wachttijden ziekenhuis lopen nog altijd op: ‘September 2023 ben je de eerste’

VideoDe wachttijden voor behandelingen lopen in de meeste ziekenhuizen nog altijd op. Terwijl beloofd was dat patiënten die door corona wachten op uitgestelde zorg, sneller geholpen zouden worden, laten de meeste behandelingen juist nog langer op zich wachten.

14 reacties

 • Herma Tichelaar

  1 week geleden
  Zou in juli de 1e afspraak moeten hebben met de neuroloog in het Antonius ZKH in Nieuwegein Echter 1 dag voor de afspraak werd ik gebeld dat hij ziek was! Daarna kreeg ik een telefonische afspraak met hem! N.a.v een scan laten maken! Al met al 3 maanden moeten wachten voordat ik daadwerkelijk aan de beurt was bij de neuroloog! Nu weer een scan maken en een afspraak bij de pijnpoli gemaakt! Voordat er wat in beweging komt ben ik een half jaar verder schande! Ik denk dat ik naar een privékliniek
 • Alinda Jorritsma

  2 weken geleden
  Beter niet ziek worden in Nederland. Dankzij de Dictatuur van de VVD je scheel betalen aan ziektekosten maar goed en snel geholpen worden ho maar….
 • Marco S. Zelf

  2 weken geleden
  Wachttijden van 2 jaar zijn niet van deze tijd. Het lijkt mij ook dat dit niet voor de volle 100% verbonden is met Covid, maar dat het tekort aan zorgpersoneel en de besparingen door het kabinet hier flink aan bijdraagt. Andere Europese landen (BE, DE) hebben ook met Covid te maken, maar daar zijn de wachttijden niet zo belachelijk lang.
 • P Penning

  2 weken geleden
  Schokkende reacties! De zorg mag nooit onderscheid maken. Het vaccineren valt nog altijd onder medisch geheim maar iedereen schreeuwt het van de daken dat ze de prik(ken) gehaald hebben en nu veilig zijn. Nee, je bent niet veilig!!! Je kunt nog steeds zélf besmet raken en dus ook anderen besmetten. Na de prik vooral geen 2 weken wachten, feesten wil men. Het vaccin slaat ook bij niet bij iedereen aan. De zorg is te veel uitgeknepen de laatste jaren, dát is het knelpunt.
 • Joke van Leeuwen

  2 weken geleden
  En weer gaat het over wel- en niet-gevaccineerden. En daar gaat het HIER niet over. Hier gaat het over het slechte beleid: ziekenhuizen sluiten, verpleegpersoneel onderbetalen en ontslaan, ic-afdelingen sluiten omdat zo'n bed te veel kost. Gebruik je logische verstand eens http://i.pl.v. je frustraties hier te uiten.
 1. Julio Poch wil hogere schadevergoeding van minister Grapperhaus voor advocaatkosten

  Julio Poch wil hogere schadever­goe­ding van minister Grapper­haus voor advocaat­kos­ten

  De Nederlands-Argentijnse oud-piloot Julio Poch is minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) erkentelijk voor de tegemoetkoming van 700.000 euro voor de acht jaar dat hij in Argentinië onterecht in de cel heeft gezeten. Dat zegt zijn advocaat Geert-Jan Knoops. Die benadrukt wel dat het bedrag niet toereikend is voor de advocaatkosten en de opgelopen schulden in die periode. ,,Omdat het besluit van de minister onherroepelijk is, hopen we daarom nu op een aanvullend besluit’’, aldus Knoops.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.