Naaktkat Wolfje in het Nijmeegse kattencafé Balthazar.
Volledig scherm
PREMIUM
Naaktkat Wolfje in het Nijmeegse kattencafé Balthazar. © Katten Cafe Balthazaer

Wat de dierenarts betreft moet fokken van dit kattenras zo snel mogelijk verboden worden

DierenmensIn de rubriek Dierenmens schrijft Annemarie Haverkamp over dieren met een verhaal. Deze week de bijzondere oorsprong van de naaktkat.

16 reacties

 • Lianne Van schoten

  2 jaar geleden
  Wat zielig. Gewoon stoppen met fokken ook met honden met te kleine snuit enz. Dat is gewoon dier onvriendelijk Alleen maar omdat sommige mensen dit mooi vinden. Er zijn ook medicijnen voor mensen met huisdieren allergie die toch een dier willen
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  @Rob Maas, daar sta ik helemaal achter. Die fokkers zijn géén dierenliefhebber, die denken alleen aan euro's. Bah walgelijke lui
 • Rob Maas

  2 jaar geleden
  Fokken voor menselijk vermaak moet sowieso verboden worden.
 • geert postmus

  2 jaar geleden
  Mensen die een huisdier willen, zouden eerst een jaar op een wachtlijst moeten staan. Als ze dan nog steeds een huisdier willen zou de eerste keus een asiel dier moeten zijn. Huisdieren en kinderen, die worden tegenwoordig voor de lol genomen, ipv dat men er eerst over na denkt. Het produkt van de moderne dram maatschappij.
 • Bas de Paauw

  2 jaar geleden
  Naaktkatten kunnen een oplossing zijn voor mensen die huisdieren allergie hebben en toch graag een huisdier willen hebben. Een geloofsgenote van mij heeft er een en beiden hebben er veel plezier van.