Linda Akkermans
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans © Joost Hoving

Wat gun ik al die leraren een wat minder sombere en meer reële bril

Linda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

36 reacties

 • Tom Vermeulen

  2 maanden geleden
  Vanaf het begin van de vaccinatiecampagne vragen/eisen de onderwijsbonden om voorrang. Dat is m.i. terecht geweigerd maar het tekent vanaf dat moment wel de opstelling van veel onderwijspersoneel tot op heden. Dat zij de kinderen aan wie zij les moeten geven en met wie zij een band hebben, afficheren als tikkende tijdbommen, gaat echt te ver.
 • Martijn Buis

  2 maanden geleden
  Martijn Den Haag, wat ongelooflijk makkelijk om vanuit je huis iets te schrijven over docenten die voor een klas tikkende tijdbommen staan. Mijn vrouw heeft voor de klas corona opgelopen en is nu 8 maanden later nog aan het herstellen. Als de minister het openen van scholen belangrijk vindt had die moeten zorgen dat de docenten voorrang op vaccineren moeten geven. iedereen de de vergelijking trekt met de zorg, zorg kreeg WEL voorrang op vaccinatie....
 • J. Diepeveen

  2 maanden geleden
  Typisch Nederlands geneuzel weer. Zowat elke maatregel krijgt als eerste weer de bekende "ja maar"-reactie. Scholen dicht ? "Funest voor de leerlingen!", "Er komen grote leerachterstanden". Scholen weer open ? "Kan niet want COVID besmetting!" (en dat terwijl vaccinatiegraad rap stijgt, testmogelijkheden (op de scholen!!) gratis voorhanden zijn en het aantal besmettingen elke dag zienderogen terugloopt). http://ga.Gewoon.Je. Werk.Doen want het geklaag begint wat sleets te worden.
 • Anne Rothengatter

  2 maanden geleden
  Mijn man werkt op de basisschool. Die is deels dicht gegaan, maar hij is door blijven werken op de noodopvang. Ondanks dat ik net uit coma kwam door een andere longziekte. Maar heel spannend is dat wel. Zeker bij zo'n onzeker virus als corona. Een roze bril klinkt mij meer als ontkenning in de oren. Niemand weer wat de leraar thuis aan de hand heeft.
 • van den Bersselaar

  2 maanden geleden
  Wat gun ik u een reële bril.
 1. De man achter de bekende luchtreclame: ‘Zitten nu op zo'n 1500 vlieguren’
  PREMIUM
  Video

  De man achter de bekende luchtrecla­me: ‘Zitten nu op zo'n 1500 vlieguren’

  ‘Frank gewoon 4-3-3‘, ‘€9.000.000!! Bedankt Sywert‘ en ‘Date mij! ❤ ❤ ❤ Sibbejan.nl‘. Het is zomaar een greep uit de spandoeken die afgelopen weken via social media grote bekendheid kregen. Ze stegen stuk voor stuk op achter één van de vliegtuigen van Bert van de Bunte. De 29-jarige ziet een gigantische groei in luchtreclame. Meerdere keren per dag stijgt er wel een vliegtuig op vanaf vliegveld Teuge.