Het waterpeil van de Rijn bij Lobith is historisch laag.
Volledig scherm
Het waterpeil van de Rijn bij Lobith is historisch laag. © ANP

Waterpeil Rijn gaat (hopelijk) weer stijgen

De waterstand van de Rijn zal na komend weekeinde niet verder dalen en stijgt mogelijk zelfs een beetje. Die voorspelling doet Weeronline, omdat koude lucht uit Scandinavië onderweg is naar het westen en noorden van de Alpen en daar gaat zorgen voor sneeuwval.

 1. Reacties op onderzoek naar Khadija Arib: ‘Een schandalige zaak’
  33

  Reacties op onderzoek naar Khadija Arib: ‘Een schandali­ge zaak’

  ‘Het begint een ritueel te worden bij D66: tijdens de formatie werd Johan Remkes weggezet als drankorgel omdat de onderhandelingen niet naar de wens van D66 verliepen, en nu Vera Bergkamp onder vuur ligt wordt Arib in diskrediet gebracht’ en ‘Als Johan Derksen zich verspreekt wordt de zaak onderzocht, belachelijk’: dit zijn enkele reacties van lezers op het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 30 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Bedrijf woedend na negatieve recensie, vriendin van eigenaar plaatst klant op site voor pedojagers
  PREMIUM

  Bedrijf woedend na negatieve recensie, vriendin van eigenaar plaatst klant op site voor pedojagers

  Een 27-jarige Amsterdamse was woedend over de negatieve recensies van een ontevreden klant over het Udense bedrijf van haar vriend. Ze plaatste daarom zijn naam, adres en telefoonnummer op een webpagina voor pedojagers en beweerde dat de man een meisje van 13 lastig viel. ,,Ik wist niet hoe ik hem anders moest pakken”, vertelde ze woensdag tegen de politierechter in Den Bosch.