Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

We eisen het recht op feesten en vakanties. En een overheid die het allemaal mogelijk maakt

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

18 reacties

 • J.C. Kattestaart

  3 maanden geleden
  Met het suprieur denken van de mens hou je geen natuurramp tegen.Ook Covoid19 niet.Het uitdunnen van het menselijk ras is allang http://begonnen.De mens is bezig om zich zelf te vernietigen en de natuur helpt een handje.
 • hans griot

  3 maanden geleden
  Voetballen kunnen "we" niet, maar we zijn wel Europees Kampioen in de toename van het aantal besmettingen, de afgelopen week. Van vrijdag op zaterdag maar liefst 10K geregistreerde nieuwe besmettingen. Jammer dat er maar zo weinig mensen hun gezonde verstand gebruiken. Nee, er is nog geen toename van het aantal ziekenhuisopnames. Maar je kan er op wachten dat dit wel gaat gebeuren. Jongeren, die het Corona-virus hebben, steken ouderen, die om de één of andere reden nog niet gevaccineerd zijn, aa
 • Julia van Damme

  3 maanden geleden
  Zoals ik al in een eerdere (niet geplaatste) reactie zei: Bizar om toe te staan dat mensen met honderden op een kluitje in een dichte ruimte (want vast nergens een raam open) mochten dansen, zingen, zweten en zuipen. Dacht men in Den Haag nu heus dat dat ineens wel kon? Ik draag zelf nog steeds een mondkapje als ik in een winkel ben. Nee, dat hoeft ook niet meer, maar ik ga er niet vanuit dat nu ineens alles weer OK is. Julia van Damme
 • P. Eek-seegers

  3 maanden geleden
  De jeugd wilde zo graag “los” en hebben zelfs de qr-code gekopieerd om maar overal toegelaten te worden. En nu klagen ze steen en been omdat alles misschien weer dicht moet. Mijn idee, laat alles open totdat degenen die niet gevaccineerd willen worden Corona hebben gehad, zijn we er misschien vanaf.
 • ANN LIMBOS

  3 maanden geleden
  Waar gaan we naartoe ? Zijn de mensen hun gezond verstand verloren ?
 1. Rutte door het stof om te snelle versoepelingen: ‘Een inschattingsfout, excuses daarvoor’
  Play
  VIDEO

  Rutte door het stof om te snelle versoepe­lin­gen: ‘Een inschat­tings­fout, excuses daarvoor’

  Demissionair premier Mark Rutte gaat door het stof voor de persconferentie van afgelopen vrijdag, waarin de coronamaatregelen zijn aangescherpt. Toen wilde Rutte niet reflecteren op de koerswijziging van het kabinet. ,,Excuses’’, zegt Rutte nu. ,,Dat was geen goede persconferentie van ons.’’ Hij zegt dat het kabinet een ‘inschattingsfout’ heeft gemaakt door eind juni de meeste coronaregels te laten varen.