Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

We hebben nu een probleem dat de mensen onderling niet kunnen oplossen

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

8 reacties

 • L de Vries

  1 jaar geleden
  Drie weken geleden hadden al 10 miljoen NLers de app gedownload. Dat is exclusief hoogbejaarden en kleine kids. Inmiddels zal dat aantal nog hoger liggen. Hoeveel mensen hebben dit weekend die app gebruikt? Precies. De media geven ruim baan aan een hele kleine groep boze mensen. Volop aandacht. Ook hier op t forum. Dan heb je geen tweedeling, die maak je zelf. Columnisten en praatprogramma’s voorop.
 • Nico Niehot

  1 jaar geleden
  Laten we na een jaar of twee vooral eerst eens stoppen met deze oeverloze discussie over corona. Laten we ook eens stoppen met de discussie dat meerderheden minderheden hun wil opleggen, zo dat al is, lijkt mij dat normaal in een samenleving. Als je een afwijkend standpunt inneemt moet je ook de consequenties daarvan aanvaarden, wel in alle redelijkheid. Zeker daar waar het gaat over leven of dood, ziek of gezond. En als laatste is er nog zoiets als solidariteit jegens de zwakkeren.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Goede column, Eus,het is inderdaad zo, dat ze nu toch een manier hebben gevonden om niet gevaccineerden uit te sluiten. Iets waarvan ze altijd gezegd hadden dat dat niet zou gebeuren, nee, we gaan géén vaccinatie plicht op leggen, etc. Nou,goed beschouwd doen ze dat, verkapt welliswaar nu toch, zonder QR code of vaccinatie bewijs kom je in sommige gevallen niet binnen. Ben benieuwd hoelang ze dit vol willen houden.
 • Gert Jan 't Hart

  1 jaar geleden
  Waarom moet je Jandino een b- komiek noemen? Doet afbreuk a d rest v j verhaal. Is wat mij betreft onnodig.
 • Cécile van Vlijmen

  1 jaar geleden
  Ik ben nu 70 jaar en heb al enige tijd geen hoop meer dat het in Nederland ooit nog goed komt. Word daar verdrietig van en zelfs echt ziek en zo zullen meer mensen dat hebben, dus ik geloof helaas niet dat een nieuw kabinet de oplossing is. Ik las ooit een gedicht met de tekst "laten we zacht zijn voor elkander " maar dat was toen. 😥