Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

We weten niet waar Kaag voor staat, wel dat ze een intrinsieke hekel aan de VVD heeft

COLUMNÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

34 reacties

 • J. Zomers

  3 maanden geleden
  @Looney - wat je Rutte mag verwijten, dat hij géén lange termijnvisie heeft. Eigenlijk is dit zijn kracht en redding, hierdoor ziet hij niet de problemen waar we bij Rutte IV mee te maken krijgen * zoals woningnood, instroom van migranten en energietransitie. Iedereen nadenkend mens ziet dat dit maatschappelijk en financieel problemen gaat opleveren - Mark niet, die wordt met een optimistisch en energiek gevoel weer premier Kaag is het tegenovergestelde van Rutte, zij is star en minder flexibel.
 • Looney Doer

  3 maanden geleden
  @J. Zomers, dat Mark Rutte een vlotte babbel heeft en flexibel is, dat haalt je de koekoek :-) Hij heeft nul ruggegraat of mening en waait lachend met iedere wind mee. Ik heb liever een premier met visie, principes en zelfreflectie. Dat is Rutte veel te hoog gegrepen (of Kaag dat wel heeft betwijfel ik ook maar goed). En dat hij de Coronacrisis 'goed gemanaged heeft' vind ik helemaal humor! 1e jaar gebrekkige testcapaciteit, 2e golf onderschat, "Dansen met Janssen". Hapsnap wanbeleid was het!
 • J. Zomers

  3 maanden geleden
  Kaag is star, niet flexibel en bikkelhard - zij wil alleen met links PvdA en GroenLinks. Rob Jetten loopt als een soort denktank met haar mee... klimaat en energietransitie. De mensen willen betaalbare woningen geen duizenden dure windmolens en zonnepanelen. Mensen leren hun nu kennen zoals ze zijn, vrees dat ze heel wat kiezers kwijtraken. Niet zozeer bij ambtenaren, maar wel bij het gewone volk.
 • Henk De Wit

  3 maanden geleden
  Kaag had gewoon die motie van wantrouwen naar Rutte moeten steunen. Dan was hij al lang weggeweest. Dat was niet slim.
 • Jos van Zand

  3 maanden geleden
  Achterban van D66 willen ook niet met de CDA. Maar wanneer wordt naar hun achterban geluisterd? Alleen belangrijk om een kruisje te zetten bij die verkiezingen.