Weer een drukke dag op Schiphol, lange rijen in vertrekhallen

met videoHet is vandaag weer erg druk op Schiphol. Er staan lange rijen in de vertrekhallen. Het is de luchthaven niet gelukt om de reizigersaantallen omlaag te brengen, maar ‘de drukte is beheersbaar', aldus een woordvoerster. 

25 reacties

 • Karina van Bavel

  1 jaar geleden
  Men zou toch minder gaan vliegen om het milieu te ontzien !! Nee ,ikke ,ikke , ikke toch niet ?
 • F. Kamp

  1 jaar geleden
  Rare reacties hieronder. De schuld wordt bij de reizigers gelegd maar het is toch echt de KLM en Schiphol die miljoenen steun krijgen en er desondanks een puinhoop van maken. En nee, ik stond er niet tussen.
 • Marco Polderman

  1 jaar geleden
  Grappig dat zoveel mensen het vliegen als een luxe probleem zien dat je vliegt. Je zult na jaren sparen je droomvakantie naar Australië ‘een luxeprobleem’ benoemd horen worden. Veel mensen zijn zo ontzettend kortzichtig tegenwoordig.
 • Peter Van Baaren

  1 jaar geleden
  Vliegen zo ie zo niet van deze tijd ,,,trein of thuis blijven prima alternatief,, minder vliegen ook beter voor klimaat ,, Ga lekker fietsen wandelen ,, vroeg naar bed,, vergeet dat vliegen ,, misschien moeten we proberen weer wat meer te doen met paard en wagen of de bokkenkar voor korte ritten ,, mens en dier moeten samen een oplossing vinden..,
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ik ga zeker niet meer via Schiphol vliegen. Ik neem wel een alternatief vliegveld. Rondom schandalig wat er op Schiphol gebeurd. Onbegrijpelijk. Triest. S. Taman
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?