Topdrukte op Schiphol.
Volledig scherm
Topdrukte op Schiphol. © Özcan Akyol

Weer extreme drukte op Schiphol: ook in Eindhoven en Düsseldorf lange rijen en klagende reizigers

Het is zondag weer extreem druk op Schiphol. Tot ver buiten de luchthaven staan lange rijen met passagiers. Wie hoopt de drukte op Schiphol te ontlopen, komt overigens bedrogen uit. Want ook op de regionale luchthaven is het drukte troef.

140 reacties

 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  @M. Bosboom het is geen overbodige luxe het begint een luxe te worden. Wat is er mis om van de 52 weken per jaar een enkele week er tussen uit te willen? Zelfs een park in eigen land is al bijna onbetaalbaar geworden. Wat mankeert mensen toch dat ze anderen niets meer gunnen!?
 • Val Neverseen

  2 maanden geleden
  Wow, wat een reacties hier over geen medelijden hebben met mensen die hun zuur verdiende geld lekker willen gebruiken om een reisje te boeken of mensen die voor werk heen en weer moeten vliegen, of na corona hun familie eindelijk kunnen bezoeken. Jullie zouden je moeten schamen werkelijk kortzichtige personen hier BAH.
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  @Peter Wortelboer, dat is heel sociaal van u!
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  Het zou nooit zo mogen zijn, dat je as consument de dupe bent van het falen van een instantie die een dienst aanbiedt. Dan zou je eigenlijk geen vakantie of reis meer mogen boeken. Maar het kan allemaal en er wordt, in ieder geval, door luchtvaart maatschappijen misbruik van gemaakt want niet iedere maatschappij houdt zich aan de regels.
 • F. Smit

  2 maanden geleden
  We maken ons zelf ook helemaal gek om nu met z'n allen op vakantie te gaan omdat het nu weer kan.......... iedereen weet dat vliegen op dit moment chaos is..... blijf lekker nog een jaar in eigen land. Pak de fiets en ontdek het mooie Nederland! Dan volgende jaar maar weer vliegen!