Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP

Weer minder nieuwe coronabesmettingen: afname van 28 procent

Het aantal nieuwe coronabesmettingen blijft hard dalen. De afgelopen week registreerde het RIVM 25.255 positieve tests, 28 procent minder dan een week eerder toen ruim 35.000 gevallen aan het licht kwamen. In een maand tijd is het aantal wekelijkse nieuwe coronagevallen meer dan gehalveerd.

25 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ik mag hopen dat voor de vierde golf minster de jonge en rutte alle Nederlanders een veilig vaccin geeft want nu lopen 60 tot 64 ee groot risico wij krijgen geen veilig vaccin hugo word wakker en haal ons uit de nachtmerrie geeft ons ook pfeizer en pleur die astra weg je behandel ons als tweederangs burgers he miet je schamen nel kalkman
 • L Lansbergen

  1 jaar geleden
  Het is allemaal niet zo moeilijk; als niemand zich laat vaccineren roeien we onszelf uit en als 70 of meer procent gevaccineerd is gebeurt dat niet. De gevaccineerden zijn ( eventueel met een jaarlijkse griep/corona prik ) beschermd en de anti-vaxers profiteren mee, maar lopen het zelfgekozen risico om ziek te worden of te sterven.
 • Pieter Prins

  1 jaar geleden
  De bewijzen dat vaccineren helpt stapelen zich op (Israël, Engeland en nu ook NL.). Die paar procent wappies gaan ook wel overstag. Als ze strajs maar niet met hun dwaze complot ideeen in een volle kroeg gaan staan. Niet vaccineren? Ok mag, maar dan ook niet zeuren als je bepaalde plekken niet mag komen.
 • Louis Hak

  1 jaar geleden
  wat is heb toch makkelijk om 'de overheid' de schuld te geven. Het virus had met een andere overheid allang weggeweest natuurlijk (kijk maar in de rest van de wereld). Al de zelf benoemde kenners roeptoeteren maar wat, want kennis van zaken hebben ze ook niet. Wie heeft de wijsheid in pacht? Als je dan ergens in wilt geloven, geloof dan dat we als mensen machteloos zijn tegen dit 'geweld'. Zo blijven geloof, hoop en liefde, de meeste van deze is de liefde.
 • Bob Marchant

  1 jaar geleden
  En dan nu als de wiedeweer de middelbare scholen open en de mondkapjes af! Gr Bob