Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Wie één mensenleven redt, redt de hele wereld

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

3 reacties

 • Julia van Damme

  1 maand geleden
  Ha Eus. Wat een leuk verhaal! Geweldige actie hoor, toch weer een paar van die gasten aan het lezen gekregen. Ga s.v.p. zo door, want het is een drama met die kinderen. Ik had op een totaal van 6 klassen onderbouw in het v.o. welgeteld één schattige leerling die lekker steeds een heel dik boek in zijn tas had, waar hij van mij dus fijn in mocht lezen als hij klaar was met zijn werk. De rest las hooguit af en toe eens een stripboek, zucht ... Trouwens een prima antwoord: Woordenschat.
 • Mieneke Kok

  1 maand geleden
  Leuke column Eus. Alleen de titel heeft toch ff nagewerkt. Dacht eerst hoe bedoeld ie dat nou. :-)) Ik zeg altijd. Helaas kan je niet iedereen bereiken. Over welk onderwerp het ook gaat. Al is het er maar eentje. Maar soms komt het voor. Dat het onderwerp eerst moet landen. En daarna wat beweging komt. Mvg, Mieneke
 • Ronald Mackbach

  1 maand geleden
  Eus, met jouw stelling is de hele wereld allang gered. Zóveel dokters, politiemannen, brandweermannen, EHBO'ers, BHV'ers die dat (gelukkig) voor elkaar hebben gekregen, een mens redden. Ons kan niets meer gebeuren! We kunnen allemaal beter doen in deze wereld, iedereen van ons. De één meer dan de ander, maar toch redden we de wereld er niet mee. Uiteindelijk gaan we aan onszelf ten onder. (Schijnt ook in het één of andere verhalenboek te staan)