Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Wie er bewust voor kiest om nergens aan mee te doen, moet van zichzelf geen slachtoffer maken

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

149 reacties

 • JJ Derks

  1 jaar geleden
  Uitstekende rake column.
 • Loek Bouhuijzen

  1 jaar geleden
  @AD: echt hulde voor dit beleid tegen anonieme accounts. Opeens bijna geen wap meer te vinden (Enkel nog een paar anti-vaccers die fatsoenlijk proberen te reageren) Dit weert de wappies nog beter dan een QR-code! ;) Eus benadrukt nog maar even duidelijk hoe het zit, bizar dat hier überhaupt nog steeds discussie over http://is.Nu er operaties van o.a. hart- en kankerpatiënten uitgesteld moeten worden, ben je gewoon een in- en in-slecht persoon als je principes tegen een prikje belangrijker zijn.
 • jos de wit

  1 jaar geleden
  Luister het interview met voormalig ziekenhuis directeur Marcel Levi!
 • Julia van Damme

  1 jaar geleden
  @Peter van de Sande: Die laatste zin van u ... inderdaad, zo simpel kan het zijn! Was ik zelf ook pas enigszins laat achter, maar het klopt dus. Het leven is stukken makkelijker geworden met dat prikkie. Lekker overal je QR op tafel gooien, heerlijk ... :D
 • Peter van de Sande

  1 jaar geleden
  De niet gevaccineerden gaan gewoon uitgerangeerd worden. Is kwestie van tijd. Dit gebeurde ook bij de rokers, bij zwarte Piet en bij allerlei andere soorten die niet woke genoeg waren.. Is toch zo klaar als een klontje. Handigste is dus gewoon een prikkie halen.