Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Wie tégen alles is, staat uiteindelijk helemaal nergens voor

COLUMNÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

20 reacties

 • Jacob F. Rijs

  2 maanden geleden
  Er zijn ook mensen die meelopen. Alleen al om wat te doen te hebben. Dat zijn mogelijk dezelfde gezichten die we er vaak bij zien staan. Alle onderwerpe: van zwarte piet tot corona is een griepje. overal heb je die gangmakers tussen zitten. Vaak kapen zij de demonstratie en voeren de meute tot grotere hoogten...Herken dit en wegwezen!
 • a.j. Hulst

  2 maanden geleden
  M. Waarhold: Eerst even de jodensterretjes thuislaten, dan mag je meedoen in deze maatschappij. En dat geld zeker voor PVV en FVD aanhangers. En waarom zie ik steeds dezelfde 'demonstranten' bij diverse demonstraties over verschillende onderwerpen? Is het hun vak of zo? Hebben ze geen beter perspectief dan achter Wilders en Baudet aan te hollen? Alleen maar af te geven op Rutte en het kabinet? Want dat is zo makkelijk en goedkoop: zelf niets presteren of creëren maar wel ageren. Zielig...
 • Jos van Zand

  2 maanden geleden
  Johan Derksen zei dat Wilders ook aan die formatie tafel moet gaan zitten, want 20% hebben de PVV gestemd.
 • R. van de Ridder

  2 maanden geleden
  Wat een woede in deze reactie. Het verzet is gegroeid en dan krijg je altijd buitenbeentjes die zich erbij voegen. Zelf heb ik een 'meeloper' van voorpost erop moeten wijzen dat dit niet de ideale plek was om hun organisatie te promoten omdat de meeste demonstranten echt radicaal tegen etnische uitsluiting staan. De mensen die hier demonstreerden deden dat ook bij Nederland Bekent Kleur en tegen de Irak oorlog. Maar als je niet met maar alleen over deze mensen praat, neemt niemand je serieus.
 • Henny Gerritsen

  2 maanden geleden
  Inderdaad, er zijn ook mensen stellig tegen de PVV de heer Wilders, wellicht zou deze partij het goed kunnen doen voor Nederland!