epa
Volledig scherm
© epa

Wilders: 'Badr Hari na veroordeling land uit'

Geert Wilders laat op Twitter van zich horen over de zaak Badr Hari. Hij pleit ervoor dat als kickbokser Badr wordt veroordeeld, zijn Nederlandse nationaliteit wordt afgepakt. Ook laat hij weten dat als Badr zijn straf heeft uitgezeten dat hij direct het vliegtuig naar Marokko moet pakken.

 1. Kees Veldboer vervulde laatste wens terminale patiënten: ‘Die stralende ogen zeiden alles’
  PREMIUM
  Oprichter Ambulance Wens

  Kees Veldboer vervulde laatste wens terminale patiënten: ‘Die stralende ogen zeiden alles’

  Het vervullen van laatste levenswensen werd voor Kees Veldboer (1959-2021) zijn levenswerk. Met zijn Stichting Ambulance Wens Nederland verzorgde hij sinds 2007 uitstapjes voor chronisch zieke en terminale patiënten. Met vele vrijwilligers bezorgde hij hen nog één keer de mooiste dag van hun leven. Maandag overleed de oprichter uit Poortugaal onverwachts aan een hartstilstand. Hij werd 62 jaar.
 2. Badr Hari mag geen contact hebben met buitenwereld
  Update

  Badr Hari mag geen contact hebben met buitenwe­reld

  Het blijft Badr Hari voorlopig verboden contact te hebben met de buitenwereld en met medegedetineerden. Wel mag hij sinds donderdag weer tv kijken en de krant lezen. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) gemeld. Marnix van der Werf, advocaat van kickbokser Hari, heeft het OM donderdag verzocht de beperkingen op te heffen, zodat hij kan reageren op zaken die in de media verschijnen. Maar aan die situatie is nog niks veranderd.