Volledig scherm
De bewerkte foto van Pechtold die Wilders heeft getweet. © Upcoming.nl

Wilders tweet weer bewerkte foto van Pechtold

Geert Wilders heeft de smaak te pakken. Stuurde de PVV-leider gisteren via Twitter al een bewerkte foto van Alexander Pechtold, vandaag doet hij het nog eens dunnetjes over. Wilders stuurde een tweet met een afbeelding van de lijsttrekker van D66 als vrouw.

De foto, geplaatst zonder tekst, is afkomstig van de site Upcoming.nl. Die zette een paar dagen geleden een rijtje foto's online met daarbij een aantal bewerkte foto's van mannelijke lijsttrekkers als vrouw. Dit onder het mom van 'welke lijsttrekker zou als vrouw de meeste stemmen trekken'.

Alexander Pechtold heeft nog niet gereageerd op de tweet. Dat deed hij gisteren wel, toen Wilders ook al een bewerkte foto van hem plaatste. Op die foto was een pro-sharia-demonstratie in Londen te zien. Over het hoofd van een van de demonstranten was het gezicht van Pechtold geplakt.

De leider van D66 noemde die tweet 'ophitsend'. ,,Vaak kan ik wel lachen om mensen die creatief zijn met plaatjes op internet, maar deze keer niet.'' Wilders reageerde daar weer op met een tweet waarin hij Pechtold een 'dramaqueen' noemt. 

  1. Student Rogier volgde gastles van pedofiel Nelson: ‘UvA had nooit sorry moeten zeggen’

    Student Rogier volgde gastles van pedofiel Nelson: ‘UvA had nooit sorry moeten zeggen’

    De Universiteit van Amsterdam had nooit excuses moeten aanbieden voor het uitnodigen van Nelson Maatman, de pedo-activist die ernstig bedreigd wordt na zijn optreden in het NPO-programma Danny op straat. Dat vindt student Rogier van de Veen. Hij zat in het college dat Maatman vorige week toesprak. ,,Als de universiteit gaat dansen naar de pijpen van de populaire mening, verliest zij haar kritische karakter.’’