Buurtbewoners hebben bloemen op de lesauto van Angelique Vos gelegd. Zij kwam om het leven bij een brand in een flat aan de Millweg in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoners hebben bloemen op de lesauto van Angelique Vos gelegd. Zij kwam om het leven bij een brand in een flat aan de Millweg in Arnhem. © DG

Woede om dood Angelique bij flatbrand Arnhem: ‘Ex dreigde haar wat aan te doen’

Collega’s, leerlingen en vrienden. Allemaal blijven ze verslagen achter nu Angelique Vos is overleden. De rijinstructrice stierf als gevolg van een flatbrand in Arnhem, in de nacht van donderdag op vrijdag. En dat was geen toeval, zeggen mensen om haar heen. De Arnhemse werd volgens meerdere mensen in de omgeving van het slachtoffer al lange tijd bedreigd.

2 reacties

  • R van Hees

    2 maanden geleden
    Trieste afloop. Het moet nog bewezen worden wat er is gebeurd. Bedreigingen en stalking moeten niet onderschat worden, vaak wordt dit gevolgd door een nog ernstiger misdrijf. Onderzoek zal uitwijzen of dit hier mogelijk ook zo is.
  • EE de Kroon

    2 maanden geleden
    Waar ik mij het meeste aan stoor is, als je aangifte doet dat je bedreigd wordt bij de politie, dat je standaard krijg te horen, wij kunnen pas wat doen als er wat is gebeurt, eerder kunnen we niks voor je betekenen. Maar als iemand van het kabinet bedreigd wordt, kunnen ze ineens wel hele units in de straat neerzetten en 24 uur politie bewaking neerzetten. Maar als je eigen rechter gaat spelen, dan zijn de rapen gaar!!! Vreemd toch,of is er toch klasse justitie in Nederland??