In 2013 was het ook al raak voor postcode 5672, ook toen deelde de Postcode Loterij in de Nuenense wijk miljoenen uit.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2013 was het ook al raak voor postcode 5672, ook toen deelde de Postcode Loterij in de Nuenense wijk miljoenen uit. © archieffoto Ton van de Meulenhof

Woonwagenbewoonster Jolanda is plotsklaps miljonair: ‘Ik dacht dat het grap was’

Vijf miljoen euro viel op het woonwagenkamp en nog eens vijf miljoen in de wijk. Het was raak in Nuenen waar vrijdag een hoofdprijs van de Postcode Loterij viel. En dat was niet de eerste keer. Honderden mensen vielen voor de tweede keer in de prijzen. 

14 reacties

 • Sina Hogeboom

  3 maanden geleden
  Wat minder hoge prijs gelden dan kan je meer mensen blij maken.Maar ja alles voor de kijkcijfers natuurlijk!!
 • M. Teevens

  3 maanden geleden
  @Michel bisschops Bayahibe: dit is niet de eerste keer dat deze kampbewoners/postcode zo'n bedrag winnen hoor, dit is jaren geleden ook al gebeurd!!! Zuur voor alle mensen die, jaren meespelen en ook wel eens iets willen winnen. Maar ja, dat is het lot. Valt mij op bij Miljoenenjacht dat de laatste paar afleveringen zeker, een paar keer dezelfde mensen in een vak prijzen winnen. Gisteravond ook weer, man die Miele huishoudelijk pakket en later de Smart wint. Het is de computer maar toch.
 • Marcel van Zelf

  3 maanden geleden
  Leuk voor de winnaars, gefeliciteerd! Hier in de buurt komt de hoofdprijs ook nooit voorbij. Wij hebben geluk in de liefde, zeggen we maar.
 • Marcel van Zelf

  3 maanden geleden
  @Monique Vermond, dus als in uw wijk, 2 straten verderop iemand iets gewonnen heeft, dan wilt u uitgesloten worden van het winnen van een prijs? Wat een bijzondere gedachte… (Misschien eerst even nadenken voordat u uiting geeft aan uw jaloersheid?)
 • Michel Bisschops

  3 maanden geleden
  Ik vraag mij sowieso al jaren af waarom het altijd bij de rijken de hoofdprijs valt ik heb ze nog nooit in een achterstand wijk gezien En ik vind het wel leuk voor de kampers dat hun nu eens gewonnen hebben Michel bisschops Bayahibe