Apeldoornse ouders waarschuwen elkaar voor een potloodventer, die al op meerdere plekken is gesignaleerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Apeldoornse ouders waarschuwen elkaar voor een potloodventer, die al op meerdere plekken is gesignaleerd. © Getty Images/iStockphoto

Woonwijk in rep en roer door brutale potloodventer: ‘Mijn dochter was bang voor wat hij zou doen’

Een potloodventer zorgt voor grote bezorgdheid en verontwaardiging in de Apeldoornse woonwijk de Maten. De man heeft de laatste weken al diverse malen jonge meisjes lastiggevallen en gaat extreem brutaal te werk. Vlakbij woningen toont hij de meisjes niet alleen zijn geslachtsdeel, maar bevredigt zichzelf bovendien. Soms zelfs meerdere keren per dag.

11 reacties

 • Jan Willem Roos

  1 jaar geleden
  Die labiele sukkels denken echt niet na over de gevolgen van wat ze doen. Ga lekker naar de noordpool en ga daar lopen potlootventen.
 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Dit soort figuren moeten niet huilen als ze klappen krijgen. Geweld is niet goed, maar zulke gasten hebben een paar klappen nodig. Als mijn nichtje of neefje hier last van zouden hebben, dan zoek ik hem op en krijgt hij een paar klappen. Daarna lever ik hem af op het bureau.
 • AM BEEK

  1 jaar geleden
  Dat er zoveel vieze mannetjes lopen wist ik wel ik woon zelf ook 8n de maten maar op honde uitplaats de biezematen staat geregeld zo n kerel zich zelf te helpen gewoon naar t publiek ,het is een schande dat kinderen geen kind meer mogen zijn dat ze niet buiten kunnen spelen met je handelingen thuis zitten val kinderen er niet lastig mee, Als ouders in opstand komen terecht toch ,een mannier castreren,maar ze doen hier toch niks in dit land kan alles ze zijn hier te softi
 • Daan Schippers

  1 jaar geleden
  @Marco S. Zelf: Hoe komt u daarbij? Waarom zou een kind van 10 nog niet doorhebben dat er mensen rondlopen die zulke gedachten hebben? Ze weten misschien niet precies wát voor gedachten, maar ze voelen heus wel aan dat ze weg moeten wezen bij zoiemand! Ik spreek uit eigen ervaring.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Is er niemand die het kenteken kon noteren zodat deze smeerlap opgepakt kan worden en snel uit het straatbeeld verdwijnt.