Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol

Wybren van Haga is niet ineens beschaafd, hij ziet genoeg draagvlak voor zijn eigen winkeltje

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

58 reacties

 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Het probleem zijn niet die gekken, het probleem zijn die kiezers die stemmen op de retoriek van deze figuren die ons een Nederland voorschotelen van de jaren 60, de achterdeur open, ijsjes van een kwartje, geen immigranten, melk en honing, leven in onschuld als een toekomstbeeld waar we weer naar toe zouden kunnen door grenzen dicht te gooien, de gulden terug en weg uit Europa, dat is het probleem. Het is geen discriminatie dames en heren, het is erger, het is pure domheid., van de kiezer.
 • Gert Staal

  1 maand geleden
  Het probleem met de columns van Eus is, dat hij het vaak over discriminatie heeft, maar zelf het meest discrimineert. Ook weer in deze column. Enkele voorbeelden: "puisterige twintigers", "gehersenspoelde achterban". Heeft Eus echt niet door dat hij in veel van zijn columns heel veel discrimineert? Of moet ik het zien als cabaret?!
 • Sandrine Girard

  1 maand geleden
  Helemaal mee eens!
 • P. Logtenberg

  1 maand geleden
  100% mee eens Eus, maar...........hoe nu verder met die gek?
 • Joke Terlaak Poot

  1 maand geleden
  Een iesdrempel, Eus; 100% met je eens. Maar ik vrees dat het element 'drempel' als te uitsluitend, te exclusief wordt opgevat door flink wat Wokies. Wat is er toch gebeurd met dit land?