Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Yes, vakantiegeld! Maar kan de vlag ook uit?

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

7 reacties

 • van Laren

  1 maand geleden
  8% van je bruto loon. 8% van een karig loontje is in deze tijd van gierende inflatie en torenhoge belastingen een karig vakantiecentje. Ik wordt misselijk van al die reclames van wat je allemaal niet kan doen met je vakantiegeld! Wat dacht je van rekeningen en schulden betalen.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Er komt niet alleen vakantie geld binnen en dat andere wat binnen komt kost ons kapitalen door het verhogen van de boodschappen,en dergelijke.Ik hoop toch dat mensen dit ook zien!
 • John Delsing

  1 maand geleden
  Het wordt hoog tijd dat er iets anders dan box 1 wordt bedacht voor inkomen uit arbeid !
 • M. Kok

  1 maand geleden
  Goed met geld omgaan. Is voor iedereen niet even makkelijk. Gelukkig lukt mij dit wel. Ik ben in 1986 al begonnen met sparen. Wat vrijkomt.Wanneer ik 65 jaar ben. Ik hoef niet ieder jaar de nieuwste tv of mobiel. Krijg steeds meer de indruk. Dat we een wegwerpmaatschappij zijn. Iets maken. Kost stukken duurder. Dan Iets nieuw aanschaffen. Ik zeg soms. Het ligt eraan waar u prioriteit ligt. Wanneer iemand zegt. U weet niet waarover u het hebt. 😉
 • Edward Tielenburg

  1 maand geleden
  Ik prijs me gelukkig dat het bij ons gewoon voor de vakantie gebruikt kan worden maar vele moeten er gaten mee vullen en dat is jammer.