Yogastudio’s snappen niks van sportschoolregels: ‘Die grijze mannen in Den Haag kennen yoga niet’

VIDEOBij dalende besmettingen is het vanaf volgende week woensdag mogelijk om met maximaal dertig mensen tegelijk in de sportschool te zweten. Maar groepslessen yoga mogen binnen nog niet. ,,Terwijl iedereen op zijn matje blijft.”

2 reacties

  • M van der Meij

    1 jaar geleden
    Ja rare regels, maar ja zijn ook rare mensen die het beleid bepalen. Vandaag in tuincentrum geweest, geen parkeerplek meer te vinden. Wat is er nu anders aan dan 1 maand geleden, behalve dat er minder druk is op de ziekenhuizen. Maar wel 1 miljard uitgeven aan FieldLab!!! Straks lekker 4 of 5x met 3500 man het songfestival bijwonen, knettergek zijn ze in Den Haag.
  • epco Wiersma

    1 jaar geleden
    Daarom heb ik geen vertrouwen in het kabinet. Ze weten niets, maken domme beslissingen en snappen nergens wat van op normaal burger niveau. Ik weet echt niet en snap het ook niet hoe hun denkwijze is, maar dit is weer zo'n raar idee van ze, net als vele andere. Yoga op matje maar sportscholen waar allerlei spullen worden gebruikt door alle aanwezige,denk aan dumbels en apparaten.Of hebben ze iemand die met een flesje alles na elke beurt rondrent om alles te desinfecteren? Lang leve het kabinet