Het kabinet presenteert morgen het maatregelenpakket voor stikstofreductie maar zeker is dat de maximumsnelheid overdag in het grootste deel van Nederland verlaagd wordt naar 100 kilometer per uur.
Volledig scherm
Het kabinet presenteert morgen het maatregelenpakket voor stikstofreductie maar zeker is dat de maximumsnelheid overdag in het grootste deel van Nederland verlaagd wordt naar 100 kilometer per uur. © ANP

Zakelijke rijders tegen snelheidsverlaging: ‘100 rijden met een elektrische auto heeft geen effect op stikstof’

Bijna driekwart van de zakelijke rijders in ons land kan zich niet vinden in de kabinetsplannen voor een snelheidsverlaging naar 100 kilometer per uur op snelwegen. Dat zegt de belangenvereniging van deze weggebruikers. 

 1. Sven wil niet meer leven en ketent zich vast bij UWV-directeur voor de deur: ‘Dood ga ik toch wel’
  PREMIUM
  VIDEO

  Sven wil niet meer leven en ketent zich vast bij UWV-directeur voor de deur: ‘Dood ga ik toch wel’

  Sven van der Woude (45) heeft autisme en tinnitus, een ernstige vorm van oorsuizen. Het is een combinatie die zijn leven al jaren ondragelijk maakt. Zo erg dat hij heeft besloten niet meer te willen leven. Die strijd leidt hem vandaag naar het huis van Tof Thissen, algemeen directeur van het UWV. Tegenover Thissens huis in Roermond ketent hij zich vast aan een hek op de openbare weg, als laatste poging een uitweg te vinden.
 1. ‘Marco Kroon heeft trauma na verkrachting Afghanistan’
  Play

  ‘Marco Kroon heeft trauma na verkrach­ting Afghanis­tan’

 2. John (59) verloor zijn baan en kreeg kanker, maar dit bedrijf gaf hem een nieuwe start
  Play

  John (59) verloor zijn baan en kreeg kanker, maar dit bedrijf gaf hem een nieuwe start