Een winkel van Kruidvat. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een winkel van Kruidvat. Foto ter illustratie. © Robin Utrecht

Ze huilde het hardst tijdens de overval, maar teamleidster (18) bleek samen te werken met daders

rechtszaakEen Kruidvat-filiaal in Rhoon werd eind vorig jaar op brute wijze overvallen. Het bleek een inside job: de 18-jarige teamleidster zat in het complot. ,,Ik heb me nog nooit zo verraden gevoeld.”

 1. Halve Duitse kabinet op bezoek in Nederland: ‘Zolang we geen voetbal spelen zijn we goede partners’
  met video

  Halve Duitse kabinet op bezoek in Nederland: ‘Zolang we geen voetbal spelen zijn we goede partners’

  Duitsland heeft de eerste achttien Leopard 2-tanks geleverd aan Oekraïne. Bondskanselier Olaf Scholz bevestigde het maandag in Rotterdam na een diepe zucht. ,,We hebben geleverd zoals aangekondigd.” Wapenleveranties liggen nog altijd gevoelig in Duitsland, al leverde geen enkel Europees land zoveel wapentuig aan Kyiv als Duitsland. Vaak deed het land dat in samenwerking met Nederland, zoals bij de pantserhouwitsers.
 2. Reacties op slechte bruggen Pekela: ‘Alsof een likje verf genoeg is voor een opknapbeurt’
  11

  Reacties op slechte bruggen Pekela: ‘Alsof een likje verf genoeg is voor een opknap­beurt’

  ‘Ook het kleinste bruggetje moet de zware lasten van het verkeer kunnen dragen. Bruggen moeten op veiligheid getoetst worden’ en ‘Het grote probleem in Frankrijk is dat staatsbesluiten na wilde straatprotesten regelmatig worden teruggedraaid. Door zulke ‘beloningen’ blijft de vicieuze cirkel in stand’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag.Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 28 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  Pekela