Zestien gewonden bij ernstig ongeluk bij Goes

videoBij het Zeeuwse Wilhelminadorp, vlak naast Goes, is vanmiddag even voor 16.00 uur een ernstig verkeersongeluk gebeurd. Daarbij zijn zestien mensen gewond geraakt.

Bij de aanrijding waren drie auto's en een personenbusje betrokken. Een van auto's belandde in de sloot. Bij het ongeval raakten zestien mensen gewond. Eén persoon zat bekneld in een voertuig. Onder de slachtoffers zijn enkele kinderen. Politie, brandweer, traumateam en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat weten dat onder de slachtoffers enkele zwaargewonden zijn en dat een van de zwaargewonden een kind is.

De weg tussen Goes en de Zeelandbrug is in beide richtingen afgesloten. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niks bekend. De Politie Zeeland laat op Twitter weten dat verkeersspecialisten onderzoek zullen doen naar de toedracht.

Volledig scherm
Het ongeval aan de Deltaweg bij Goes © HV Zeeland
Volledig scherm
© HV Zeeland
  1. ‘Jij nam me mijn lieve Roos af... Je bent een lafaard’
    vader schrijft tramschutter

    ‘Jij nam me mijn lieve Roos af... Je bent een lafaard’

    René Verschuur verloor door de aanslag op een tram in Utrecht zijn dochter Roos (19). Het verdriet gaat nooit meer weg en hij vindt het ondraaglijk dat verdachte Gökmen Tanis maandag wil wegblijven bij zijn proces. Verschuur schreef hem daarom een brief die wij vandaag publiceren. Verschuur voelt zich tot op de dag vandaag schuldig. ,,Nooit nam ze de tram. Ik begon erover”, vertelt hij openhartig in een interview.