ANP
Volledig scherm
© ANP

Ziekenhuizen willen miljoen extra prikken per week zetten: ‘Afhankelijk van aantal coronavaccins’

Ongeveer zestig Nederlandse ziekenhuizen staan klaar om een miljoen extra prikken per week te zetten. De ziekenhuizen krijgen vanaf eind mei priklocaties voor de vaccinatiecampagne. Dat bevestigt het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), na berichtgeving van Nieuwsuur.

7 reacties

 • M. Broek

  1 maand geleden
  Ik begrijp een aantal reacties totaal niet. Het gaat gewoon om het AANTAL priklocaties te verhogen. Wat is hier mis mee? De hoeveelheid vaccins komen op een centraal punt in Nederland binnen en worden verdeeld. Niet gaan mauwen als je gevaccineerd wil worden en dat je nog steeds niet aan de beurt bent geweest. Of dat je covid19 krijgt, op IC of met O2 thuis ligt. En als je pech hebt een jaar uit de running om te revalideren. Ik word zo moe van al dit gemekker. Sorry.
 • sietske eerens

  1 maand geleden
  Volgens mij moet dit gewoon op de ggd locaties te halen zijn. Ik heb gevaccineerd op de 4 grootste locaties in regio Haaglanden en Hollands midden. Op geen van de locaties op maximale bezetting. Kunnen 2 - 4 keer zoveel prikken en als locaties langer open blijven tot 22:00 nog veel meer.. ziekenhuizen zijn al zo druk. Genoeg vrijwilligers bij de ggd.
 • van der Es

  1 maand geleden
  Ik hoorde vandaag, dat ik voorrang krijg. Ben slechts 47 jaar en behoor absoluut niet tot de kwetsbaren. Maar ik krijg WMO ondersteuning, dus kom eerder aan de beurt. Ik zal de uitnodiging niet afslaan, maar verbaas mij over het beleid.
 • Karin Voorn

  1 maand geleden
  Laat die De Jonge maar weer gewoon lekker voor de klas gaan staan. Hij is al op zoveel dingen teruggekomen.
 • Ruud Van Mil

  1 maand geleden
  Als die meneer de jonge nu eens niet in praatprogramma gaat zitten maar gewoon zijn werk dan zijn we misschien binnen een maand geprikt en kunnen we weer andere dingen doen
 1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.