Snelwegblokkades van boeren hebben ervoor gezorgd dat een patiënt van longarts Arnold Huisman (inzet) dinsdag onnodig heeft geleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Snelwegblokkades van boeren hebben ervoor gezorgd dat een patiënt van longarts Arnold Huisman (inzet) dinsdag onnodig heeft geleden. © ANP / Pedro Sluiter

Zoons staan vast door blokkades boeren, terwijl vader in ziekenhuis stervende is: ‘Greep ons allemaal aan’

Protestboeren hebben dinsdag onbedoeld een stervende longpatiënt onnodig laten lijden. Dat blijkt uit het verhaal van longarts Arnold Huisman (48) van ziekenhuis Isala in Zwolle. ,,Drie zoons van de man zaten vast op de snelweg: ze konden niet verder door blokkades die boeren hadden opgeworpen.’’

186 reacties

 • J Dupont

  3 maanden geleden
  Ambulances en brandweer tegenhouden is een misdaad! Een grove overtreding! Helaas zijn de protestboeren nog te dom om te bedenken dat er ook personenauto's zijn die patiënten vervoeren. Naar het ziekenhuis voor dialyse, een paar keer per week. Één keer te laat kan gewoon gevaarlijk zijn. Mocht níét!. Een man die tijdens de bevalling van zijn vrouw bij haar had willen zijn. Mocht níét! Ik sprak iand die veel te laat was voor de begrafenis van een familielid. Egoïsten zijn het, pur sang!
 • Bob Elsenburg

  3 maanden geleden
  Ruud Jan je bent totaal de weg kwijt. Had er rekening meegehouden? Ja die man had gewoon op een ander moment moeten sterven?
 • Charlotte Leeuwen

  3 maanden geleden
  On topic; verschrikkelijk dat deze man langer heeft moeten lijden door deze acties en wens zijn familie veel sterkte met het verlies.
 • Charlotte Leeuwen

  3 maanden geleden
  @volmer; de boeren voegen tenminste nog wat toe aan de maatschappij en ER niet. De boeren voegen stikstof en dierenleed toe en ER probeert dit juist te voorkomen. Het trieste is dat de boeren opkomen voor eigen gewin en ER voor de planeet en al zijn bewoners. Dat dit niet gezien word en er veel mensen zijn die kortzichtig met boeren en buitenlui meepraten is ook omdat zij graag die biefstuk willen blijven eten. Die biefstuk die nu ook een plantaardige versie heeft!
 • ruud jan

  3 maanden geleden
  Nu waren het de boeren, voor hetzelfde geld was het een omgevallen vrachtwagen. Toen prins Bernhard werd begraven, stond ik ook in de file. Komt er een auto met een AA-kenteken onder politie begeleiding aan. We moesten ruimte maken. Het is niet iets dat je niet ziet/voelt aankomen. Had er rekening mee gehouden.